waarom we tot het uiterste gaan


Werkwijze

Bouw Reeuwijk

” waarom we tot het uiterste te gaan “


toekomst denkers

We denken graag out of thé box. En dat doen we 24/7. Zo laten we ideeën rijpen en ontwikkelen ze door tot ze klaar zijn voor toepassing of introductie. Dit kan zijn op uitvoerend gebied, ontwikkeling, verkoop enz.

Durf te dromen

Durf te dromen, is ook vaak ons advies aan een opdrachtgever. Denk GROOTS ookal is de vraag nog zo klein.  We zoeken graag de grenzen op binnen een ontwerp opgave. Dit kan zijn op het gebied van techniek, uitvoering, kosten enz. Waarom? Om zo iets nieuws te ontdekken, nog meer inzicht te verkrijgen en een kleine sprong te maken naar het ontwerp van de toekomst.

Implementeer duurzaamheid

Duurzaamheid is vervlochten met de ontwikkelingen en de architectuur van NU. Duurzaamheid in de maatschappij, een ontwerp, proces of uitvoering. Een opgave bezit zelf de ingrediënten om de harmonie te vormen tussen ecologische, economische en sociologisch belangen.

Voed nieuwsgierigheid

Neem niks aan als de enige manier of oplossing.Ondervinden we weerstand tijdens ons onderzoek, dan zoeken we hier graag door. Want hier ligt vaak de aanwijzing voor de mogelijk oplossing voor het ontwerp.

Kwaliteit

Kwaliteit tijdens het ontwerpproces, samenwerking en van het ontwerp staat op 1. We willen werken aan een mooiere en betere omgeving voor de toekomst. Door het maken van de best passende ontwerpen. Vanuit deze gedachten zullen we onze opdrachtgever altijd adviseren tijdens het ontwerp proces , de samenwerking of uitvoering.

Eerlijk

We houden van eerlijk. In het ontwerp proces, maar ook in onze ontwerpen. Niets doen we zonder reden. Alles heeft een functie. Een ruimte heeft een bepaalde vorm of materiaal gebruik omdat hier een reden toe is. hout is hout, staal is staal, beton is beton.We zijn namelijk van mening dat eerlijkheid waarde verhogend is en er voor zorgt dat ook mensen een ruimte meer waarderen, en een gebouw in tijd een hogere emotionele waarde voor haar gebruikers kan krijgen. Om dit te kunnen doen, zijn al onze ontwerp ingrediënten nodig.


“Eerlijkheid duurt het langst”