waarom we tot het uiterste gaan


Werkwijze

Bouw Reeuwijk

” waarom we tot het uiterste te gaan “


toekomst denkers

We denken graag out of the box. Dat doen we 24/7. We laten ideeën rijpen en ontwikkelen tot ze klaar zijn voor toepassing of introductie.

Durf te dromen

Durf te dromen is ons advies aan een opdrachtgever. Denk GROOTS ook al is de vraag nog zo klein. We zoeken graag de grenzen op binnen de ontwerpopgave. Dit kan zijn op het gebied van techniek, uitvoering, kosten en meer. Waarom? Om iets nieuws te ontdekken, meer inzicht te verkrijgen en een sprong te maken naar het ontwerp van de toekomst.

Implementeer duurzaamheid

Duurzaamheid is vervlochten met de ontwikkelingen en de architectuur van NU. Duurzaamheid in de maatschappij, een ontwerp, proces of uitvoering. Een opgave bezit zelf de ingrediënten om de harmonie te vormen tussen ecologische, economische en sociologisch belangen.

Voed nieuwsgierigheid

De enige manier of oplossing bestaat niet. Ondervinden we weerstand tijdens ons onderzoek, dan zoeken we hier graag door. Want juist hier ligt vaak de aanwijzing voor de mogelijk oplossing voor het ontwerp.

Kwaliteit

De kwaliteit tijdens het proces, in de samenwerking en van het ontwerp staat op nummer 1. We willen werken aan een mooiere en betere omgeving voor de toekomst door het maken van de best passende ontwerpen. Vanuit deze gedachten gaan we in gesprek met onze opdrachtgever zullen we altijd adviseren.

Eerlijk

We houden van eerlijk. Tijdens het proces, maar ook in onze ontwerpen. Niets doen we zonder reden. Alles heeft een functie. Een ruimte heeft een bepaalde vorm of gebruik van materiaal omdat hier een reden toe is. Hout is hout, staal is staal, beton is beton. Deze eerlijkheid is volgens ons van waarde voor het ontwerp en haar uiteindelijke gebruikers.


“Eerlijkheid duurt het langst”