Zij hebben het best passende ontwerp al gekregen


Referenties


Onderstaand een aantal referenties. Bent u opzoek naar een specifieke referentie? Neem dan even contact op, dan leveren wij u deze graag aan.


IJssalon Luciano Delft

” Michiel Klinkenberg: een beetje eigenwijze architect die meedenkt..!!

Djordy en ik kennen Michiel via een kennis. Daar heeft hij een heel restaurant plus ijssalon voor “gedaan”, dus zou onze ijssalon ook moeten lukken? Al in het allereerste stadium bleek zijn toegevoegde waarde. We hadden 4 muren en een idee…. Michiel had meteen de schets hoe het kon worden.

Na wat eerste contacten heeft Michiel een offerte gemaakt bestaande uit verschillende onderdelen. Afhankelijk van de wensen kun je onderdelen weglaten of niet. Deze offerte is ook de uiteindelijke factuur geworden. Geen verrassingen op dat vlak dus.

In het proces is Michiel precies eigenwijs genoeg om zijn eigen visie te delen zonder de wens van de klant uit het oog te verliezen. Veel architecten luisteren te weinig naar hun klanten en doen veelal wat ze zelf mooi vinden. Zo niet Michiel, een welkome verfrissing op dit gebied! In het hele proces is ook goed meegedacht over kostenbesparing en de krappe planning, twee belangrijk aspecten in ons kleine project. Michiel heeft ook de aannemer aangedragen die de verbouwing heeft gedaan en ook goed heeft meegedacht over ons budget en schema. Al met al bijzonder tevreden!”

Djordy Dijkgraaf & Jeroen de Bruin  meer

Van Bennekom Vlees

” MCK architectuur is voor ons een jong en out of the box denkend bureau dat alle aspecten van het ontwerp proces beheerst. De meer dan goede kennis van alle aspecten van bouw, architectuur, ruimtelijke ordening, vergunningen etc is duidelijk merkbaar. Goed luisteren naar de opdrachtgever, het filteren van de meest essentiële zaken uit de wensen en dan toch komen met een ideale en vooral eigenwijze, eigentijdse indeling voor het pand, maakt voor ons MCK architectuur de ideale partner. Ondanks de leeftijd van ons bedrijf, kunnen we met het nieuwe pand ons in de toekomst profileren als bedrijf van de 21st eeuw zonder het verleden te vergeten. Voor ons is MCK architectuur het moderne one – stop – shopping gebleken ” 

Oxygen Holdings Limited

” Fresh, Ambitious, Professional, and pleasant to work with.”

Beach Hotel

” MCK architectuur is verantwoordelijk geweest voor het beoogde architectonische eindresultaat. Kernkwaliteiten van MCK zijn: creatief in praktische oplossingen, wensen van zijn opdrachtgever omzetten in haalbare voorstellen, eerlijk en oprecht, coöperatief en constructief, kunnen een idee laten rijpen en omzetten in een voorstel, kunnen goed de wens inventariseren en zichtbaar maken.

Wat mijn vrouw en mij opviel is de rust die Architect Michiel klinkenberg uitstraalt en hoe hij zich kan focussen op ons gewenste resultaat. Door het systematisch stellen van vragen bereikte hij óns doel. Inleven is één zijn talenten, hetgeen het proces en resultaat perfect maken. Een prettig mens bovendien.

Bij een volgend project gaan wij weer met een aan de zekerheid grenzende waarschijnlijkheid bij MCK architectuur aan de tekentafel “

H. Den Boer

“Na persoonlijk contact met Michiel Klinkenberg ben ik in aanraking gekomen met de diensten van MCK architectuur, omdat ik met betrekking tot een vastgoed object graag meer inzicht wilde verkrijgen in de mogelijkheden. Dit had mede als doel te bezien welke prospects hiervoor enthousiast gemaakt konden worden.

Het door MCK uitgevoerde onderzoek heeft mij verrast. De resultaten waren: een concept dat perfect paste bij de functionele en maatschappelijke eisen met inzicht in de mogelijkheden, Een schetsontwerp dat perfect aansloot aan de bestaande bebouwing, en met haar prachtige vorm refereert naar de geschiedenis van de locatie. In de toekomst zal ik – in voorkomende gevallen – zeker weer contact opnemen met MCK. “

GPR project realisatie

” Spot on! Wat een energie, creativiteit en gedrevenheid. MCK architectuur doet mij steeds weer positief verbazen. In proces, ontwerpen en presentatie. De aanpak om vanuit de ontwerpkwaliteiten te denken, te spreken en te onderzoeken werkt! Zeer aanstekelijke energie voor partners, betrokken partijen of prospects.

Ons advies: sta je in de start blokken om de oplossing te vinden voor een vastgoed gerelateerde vraag? Ga eens praten met MCK architectuur, en vraag hun advies “

 

U kent ons al wat beter. Maar ons echt spreken? Laten we beginnen met de?


fundatie